HELENDE ADEMTOCHT

maak direct EEN AFSPRAAK


BONUS: LIVE AUDIO OPNAME
MEE NAAR HUIS VOOR MAAR €15


ZODRA JE RESERVERING BINNEN IS MAKEN WE EEN AFSPRAAK VOOR EEN  ADEMTOCHT

Sale!

Helende Ademtocht met Bambooridoo®

€ 97,00 € 79,00
Sale!
Sale!

Helende Ademtocht met Bambooridoo®

€ 97,00 € 79,00

Sounds of Breath - Helende Ademtocht

Persoonlijke helingsessie met de laagfrequente Bambooridoo®

ADEMTOCHTEN

ALLEMAAL VOORDELEN

Meer lichaamsbewustzijn geeft verbeterde relatie met lichaam en geest. Dit leidt automatisch tot: Meer levensvreugde, vergroot zelfhelend vermogen, helder communiceren, gezonde keuzes, toename focus, sterke zelfregulatie, versterking mentale en emotionele weerbaarheid, opgeruimder energielichaam.
vergroting Mediamieke gaven

DIEP LOS LATEN MET LAAGFREQUENTE TRILLING

DOEL

Vergroten lichaamsbewustzijn om het zelfhelend vermogen te stimuleren door blokkades aan te raken en op te lossen met  een frequentie in 432hz.
Hartfrequentie.

behandeling

Essentiële punten in je lichaam ga ik extra activeren met de Bambooridoo® met een ademtocht. Dit zijn specifieke zones in je lichaam en je chakra's. Met de laagfrequente Bambooridoo® trillen deze zones los. Hierdoor kunnen blokkades makkelijk oplossen.  Je kunt een gevoel van enorme ontspanning ervaren.

 

Dit kan zich uiten in een loom gevoel. Alsof je een rugzak hebt afgezet. Neem na de ademtocht de tijd om deze helemaal in je lijf te door voelen.  Dit bevordert de helende werking en zal het los laten sterk bevorderen.


De behandeling duurt bij elkaar anderhalf uur
Aan het eind van de behandeling kun je rustig na voelen wat deze ademtocht met jouw heeft gedaan. 

extra

Om extra effect te hebben van deze ademtocht kun je een live audio opname bij bestellen. Deze kun je thuis afspelen om opnieuw de krachtige heling met de Bambooridoo te voelen. 

Stap voor stap

Stap voor stap het lichaam laten wennen aan deze laagfrequente ademtocht.
Het lichaam herinnert haar eigenheid weer en kan zich makkelijker openen wat een enorm verrassende transformatieprocessen geeft. Je potentieel zal zich steeds meer openbaren.

ERVAAR HET ZELF

Loslaten

diep slapen

de beste versie van jezelf WORDEN