'ERVAAR HET PLEZIER
VAN onderweg zijn
MET MUZIEK EN ADEM
WORKSHOPS'

WAT ZOU JIJ DOEN, OM IN EEN KORTE TIJD TE ONTDEKKEN HOE JOUW KLEUR EN (SPEEL)RUIMTE ER UITZIET?

 

Zou het niet supergaaf zijn om creatieve tools te krijgen om snel én met veel plezier enorme sprongen te maken in de zoektocht wie jij bent en wat je hier komt doen? Snel jouw ruimte oprekken?

 

Dat kan nu! Workshops zelfrealisatie waar je u tegen zegt. Heel verschillend én toch met hetzelfde doel. Jij wilt geen onzin. Waarschijnlijk heb je daar meer dan genoeg van gehad.

 

Wil je écht iets anders dan je tot nu toe hebt gedaan, zoek dan niet verder. Ontdek wie jij bent zonder bullshit! Exciting, verbindend en effectief. Jij alléén weet wat je nodig hebt.

 

Let's go for it! Ik ontmoet je graag!

 

Bart Helmantel

Met deze workshop leer je de basis van circulair ademhalen.
Ontdek het plezier van jouw eigen bamboe didgeridoo. De Bambooridoo®
Inclusief geleide meditatie en lunch.
Start 11.00 tot 15.00u

Hoe vrij wil jij worden? Met 7thString ontdek je nieuwe open manieren om de gitaar te laten klinken zoals jij dat wil. Het podium op, zonder plankenkoorts. Ontdek jouw artistieke en unieke stijl!

- NÚ ALLE WORKSHOPS MET EEN STERK GEREDUCEERD TARIEF -


Restitutiebeleid:

- Bestellingen die binnen 48 uur voor een evenement worden geannuleerd, kunnen niet worden terugbetaald 

 - Bestellingen die binnen een week voor een evenement worden geannuleerd, geven een recht op restitutie van 50% van het aankoop bedrag 

 - Bestellingen die binnen twee weken voor een evenement worden geannuleerd, geven een recht op restitutie van 75% van het aankoop bedrag